ΑΖΙΜΟΥΘΙΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Σαλαμίνος 52, 18545, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210 4517545

Συνήθεις Ερωτήσεις...

FAQ

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, παιδότοπος νοείται οποιοσδήποτε οριοθετημένος μη κοινόχρηστος χώρος στον οποίο παρέχεται αποκλειστικά ψυχαγωγία σε νήπια και παιδιά από δυόμιση (2.5) μέχρι δεκατεσσάρων (14) ετών. Ο παιδότοπος μπορεί να βρίσκεται εντός κτηρίου (κλειστός) ή περιφραγμένος εκτός κτηρίου (υπαίθριος).

Με την ΚΥΑ 43650/2019 ΦΕΚ 2213/Β/8-6-2019 καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για  την ίδρυση και λειτουργία παιδότοπου.

Ο εξοπλισμός του παιδότοπου και η σωστή επιλογή των παιχνιδιών είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησης. Θα πρέπει καταρχήν να φέρει όλες τις πιστοποιήσεις και προδιαγραφές ασφαλείας. Κάθε παιδότοπος είναι ξεχωριστός. Πέραν τις παιχνιδοκατασκευής, ανάλογα με τα τ.μ. που διαθέτει το κατάστημα  μπορούμε να προσθέσουμε, φουσκωτό παιχνίδι, τραμπολίνο και πολλά άλλα διαδραστικά παιχνίδια.

Ο χώρος που θα χρησιμοποιηθεί ως παιδότοπος θα πρέπει να είναι περίπου το 30% με 40% τις επιφάνειας του καταστήματος και το υπόλοιπο να γίνει το μπαρ και το καθιστικό. Όσο σημαντικό είναι να κάνουμε έναν χώρο δημιουργικό για τα παιδιά άλλο τόσο είναι να δώσουμε και έναν ευχάριστο χώρο για τους γονείς. 

Οι επιλογές είναι πάρα πολλές . Τα ψυχαγωγικά παιχνίδια αποτελούν την λύση . Διαδραστικά παιχνίδια όπως π.χ. το Air hockey , ένα πολύ αγαπητό παιχνίδι για όλους ! Μικρούς και μεγάλους .

Ωστόσο υπάρχουν και άλλες επιλογές παιχνιδιών που τοποθετούνται αναλόγως τον διαθέσιμο χώρο .

Τόσο ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός χώρος μπορούν να αποτελέσουν χώρους ψυχαγωγίας με διαφορετικά διαδραστικά παιχνίδια και να προσελκύσουν και μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά. Τα σύγχρονα διαδραστικά παιχνίδια κατασκευάζονται έτσι ώστε πάντα να αναπτύσσεται η αντιληπτική ικανότητα των παιδιών.

Όχι . Τα ψυχαγωγικά παιχνίδια λειτουργούν ελεύθερα σύμφωνα με τον νόμο . Θα πρέπει όμως να προστεθεί στους ΚΑΔ της επιχείρησης η χρήση των παιχνιδιών αυτών .

Μία εύκολη διαδικασία που κάνει χωρίς κόστος ο λογιστής .

Σε αντίθεση με τις παιχνιδοκατασκευές και το τραμπολίνο στα ψυχαγωγικά παιχνίδια έχουμε άπειρες επιλογές αλλαγής .

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να αντικαταστήσει χωρίς επιπλέον έξοδα το ψυχαγωγικό παιχνίδι και να τοποθετήσει μία καινούργια επιλογή .

Ένας παιδότοπος για να μπορέσει να αποτιμηθεί σωστά σε κόστος θα πρέπει να κάνουμε μία μελέτη του εξοπλισμού του παιδότοπου που θα χρησιμοποιηθεί. Κάθε παιδότοπος είναι ξεχωριστός και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, μοναδικό και θα καλύπτει τις καλύτερες προσδοκίες των πελατών μας.

Έχετε απορίες;

Ρωτήστε μας!